Meest gestelde vragen

FAQ

Consumenten starten hun zoektocht steeds meer via boekingssites. Via deze websites krijgt de bezoeker direct een overzicht van beschikbare accommodaties en kan men simpel prijzen vergelijken. Allemaal zaken die ze bij Google niet kunnen! Jouw groepsaccommodatie is misschien nu nog niet afhankelijk van dit soort websites. Maar dat gaven hoteleigenaren niet zo lang geleden ook aan! Diezelfde hoteleigenaar is inmiddels volledig afhankelijk van boekingssites en zijn jaarlijks veel geld kwijt aan commissie. HetLeuksteGroepsuitje.nl is het enige platform voor groepsaccommodaties dat volledig gratis is en jou als huiseigenaar zelfs gratis reserveringen kan bezorgen!

We worden al goed gevonden en staan al met meer dan 50 pagina’s bovenin Google. Bij alle andere zoek en boek portals moet je geld betalen om mee te kunnen doen, ons portal is gratis. Omdat huiseigenaren niets te verliezen hebben zullen veel huiseigenaren mee willen doen. Uiteindelijk kunnen wij de consument het meest grote aanbod aanbieden en dat is precies waar de consument naar op zoek is. Daarnaast doen wij niet geheimzinnig en tonen wij als enige portal de originele naam van de accommodatie.

Wij gaan voor rechtstreekse reserveringen en het maakt ons niet uit waar de consument boekt. Wij vinden het van belang dat de consument 24/7 een reserveringsaanvraag kan plaatsen bij de huiseigenaar. Dat kan via ons portal, maar ook via de gratis boekingsplugin die de huiseigenaar kan plaatsen in de eigen website.

Ons verdienmodel ligt niet op Het Leukste Groepsuitje. Wij zijn ontwikkelaar van reserveringssoftware en we leggen je graag persoonlijk uit hoe jij gratis reserveringen kan ontvangen via je eigen website en via ons zoek en boek portal.