Meest gestelde vragen

FAQ

Consumenten starten hun zoektocht steeds meer via boekingssites. Via deze websites krijgt de bezoeker direct een overzicht van beschikbare accommodaties en kan men simpel prijzen vergelijken. Allemaal zaken die ze bij Google niet kunnen! Jouw groepsaccommodatie is misschien nu nog niet afhankelijk van dit soort websites. Maar dat gaven hoteleigenaren niet zo lang geleden ook aan! Diezelfde hoteleigenaar is inmiddels volledig afhankelijk van boekingssites en zijn jaarlijks veel geld kwijt aan commissie. HetLeuksteGroepsuitje.nl is de eerste boekingssite ter wereld die volledig gratis en commissievrij is. Als jij graag zelfstandig wilt blijven en niet afhankelijk wil worden van derden ben je bij ons aan het juiste adres!

Ons verdienmodel ligt niet op Het Leukste Groepsuitje. Wij zijn ontwikkelaar van reserveringssoftware en bieden huiseigenaren een GRATIS portal aan wanneer zij onze reserveringssoftware afnemen. Voor huiseigenaren die al voorzien zijn van reserveringssoftware bieden we tegen een gering maandelijks bedrag een koppeling aan met hun software zodat zij via hun  eigen software de beschikbaarheid kunnen bijhouden. Deze huiseigenaren ontvangen een beheeromgeving waarin ze prijzen en foto’s kunnen aanpassen. De presentatie van de groepsaccommodaties op HetLeuksteGroepsuitje.nl is en blijft gratis.

Als je onze reserveringssoftware afneemt dan betaal je niets voor Het Leukste Groepsuitje. Als je alleen maar de beschikbaarheid wilt bijhouden op ons portal dan betaal 15,00 per maand op een no cure no pay basis. Je betaald dus pas als wij  doorclicks & reserveringen leveren. Je ontvangt een maandelijks conversie rapport waarin we het aantal doorclicks en reserveringen weergeven. Voor die € 15,00 per maand koppelen we ook onze agenda met bv Vakantieadressen.nl of Groepen.nl zodat jij maar op één plek je beschikbaarheid hoeft bij te houden. We kunnen tevens een koppeling maken met jouw eigen reserveringssoftware.

We worden al goed gevonden en staan al met meer dan 50 pagina’s bovenin Google. Consumenten zoeken graag in het grootste aanbod en dat gaan wij de consument geven. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat consumenten graag rechtstreeks met huiseigenaren contact hebben. Wij zijn de eerste boekingssite ter wereld die consumenten direct doorsluizen naar de website van de huiseigenaar. Wij stellen ons dus in dienst van de bezoeker van de website en doen niet geheimzinnig over de daadwerkelijke naam van de groepsaccommodatie en zijn het enige portal met directe links naar de website van de huiseigenaar.

Gasten willen snel een prijsoverzicht en hebben geen zin om met een rekenmachine in de hand de totaalprijs voor het jaarlijkse groepsuitje uit te rekenen. Een boekingsplugin geeft jouw gast 24 uur per dag de antwoorden waar ze naar op zoek zijn. En als de gast via Het Leukste Groepsuitje op jouw eigen website komt dan wil je toch dat gaan reserveren? Wij kunnen jou helpen aan de beste reserveringssoftware die er op de markt is voor groepsaccommodaties.