Op één plek beschikbaarheid bijhouden

Je ontvang software waarmee je als huiseigenaar voortaan alleen nog maar in onze software de beschikbaarheid hoeft bij te houden. Als er een reservering via jouw eigen website of bij één van je marketingpartners wordt geplaatst, worden automatisch alle agenda's gesynchroniseerd.

Reserveringsplugin

Je ontvangt een reserveringsplugin voor in je eigen website zodat je ook reserveringsaanvragen via je eigen website kan ontvangen. De bezoeker ziet de prijsopbouw in een overzichtelijke digitale bon.

Rechtstreekse reserveringsaanvragen

Reguliere boekingssites zullen nooit met jou als huiseigenaar aan de gang gaan om jouw meer rechtstreekse reserveringsaanvragen te leveren, dat doen wij wel.

Automatische e-mail

Reserveringsaanvragen volledig geautomatiseerd.

Extra boekingskanaal

Meer kans op potentiële klanten via Het Leukste Groepsuitje.

Bespaar tijd

Aantal handelingen rondom jouw reservering zullen flink dalen.

Voordelen

Klantcontact

Huiseigenaren willen eerst klantcontact om te kunnen filteren op voetbalteams of studenten. Bij ons krijg je eerst per mail een reserveringsaanvraag. Vervolgens bel je de klant om te achterhalen wat voor groep het is. Hierna zet je de reservering met één druk op de knop om naar een boeking en stuur je vanuit onze software de bevestiging.​

Baas over agenda

Stel je zet een periode op slot bij je marketingpartner en je agenda wordt gesynchroniseerd via iCal. Het probleem is dan dat de boekingsmodule in je eigen website ook automatisch op slot wordt gezet. Met onze unieke iCal module gebeurt dat niet en bepaal jij welke periodes te boeken zijn via jouw eigen website of via die van je marketingpartner.

Flexibele prijzen

Bij de de meeste reserveringssystemen zit je vast aan standaard periode prijzen. In onze software zit jij aan de knoppen. Onze prijsinvoermodule is speciaal ontwikkeld voor de prijzen die in de groepsaccommodatie sector worden gebruikt. Bijvoorbeeld volpension (scholen), prijs per persoon, prijs per object of een combinatie van beide.